Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

18 Soal (Pilihan Ganda) Simple Past Tense dan Jawaban

Contoh Soal Pilgan Tentang Simple Past Tense

1. My brother…….this novel yesterday
a. Reading
b. Reads
c. Read
d. Readed

Jawaban:
c. Read


2. We……to the collage yesterday
a. Walking
b. Walk
c. Walked
d. Be walking

Jawaban:
c. Walked


3. My students……hard last night
a. Study
b. Studied
c. Was study
d. Studying

Jawaban:
b. Studied


4. My teacher……..me about this mathematic last year
a. Taught
b. Teaching
c. Teaches
d. Teach

Jawaban:
a. Taught


5. I……a cake to your house last night
a. Bring
b. Brought
c. Brings
d. Bringing

Jawaban:
b. Brought


6. Julio…….an active student last year
a. Were
b. Was
c. Is
d. Are

Jawaban:
b. Was


7. He didn’t . . . . . the answer for that question
a. Knew
b. Knows
c. Know
d. Knowing

Jawaban:
c. Know


8. Ten years ago, a holiday trip to Australia . . . . . cheap.
a. Was not
b. Did not
c. Were not
d. Is not

Jawaban:
a. Was not


9. Maria … to market 2 days ago.
a. Go
b. Goes
c. Went
d. Gone

Jawaban:
c. Went


10. She bought a t-shirt …
a. Yesterday
b. Tomorrow
c. Tonight
d. Today

Jawaban:
a. Yesterday


11. It … small size.
a. Does
b. Do
c. Are
d. Was

Jawaban:
d. Was


12. Miss Yoannita . . . . . here yesterday
a. Is
b. Are
c. Was
d. Were

Jawaban:
c. Was


13. Maman . . . . . the Headmaster of my school in 2010.
a. Is
b. Was
c. Were
d. Are

Jawaban:
b. Was


14. She didn’t . . . . . her holiday anywhere
a. Spent
b. Spending
c. Spend
d. Spends

Jawaban:
c. Spend


15. Did he . . . . . english last night?
a. Studies
b. Studied
c. Study
d. Studying

Jawaban:
c. Study


16. They . . . . . a soccer player before the accident happened.
a. Am
b. Are
c. Was
d. Were

Jawaban:
d. Were


17. We….. to aceh two weeks ago
a. Gone
b. Come
c. Went
d. Go

Jawaban:
c. Went


18. They……. this musc two hours ago
a. Listened
b. Listen
c. Listening
d. Be listen

Jawaban:
a. Listened