Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

15 Soal (Pilihan Ganda) Reflexive Pronoun dan Jawaban

Contoh Soal Pilgan Tentang Reflexive Pronoun

1. Her son used to doubt … a lot.
A. Ourselves
B. Myself
C. Himself
D. Herself

Jawaban:  
C. Himself


2. It is important that ones take time to understand … before choosing a career.
A. Oneselves
B. Themselves
C. Himself
D. Oneself

Jawaban:  
B. Themselves


3. Should one always be … ?
A. Oneselves
B. Themselves
C. Himself
D. Oneself

Jawaban:
D. Oneself
  

4. By frankly speaking, the woman often makes a difficult situation for …
A. Herself
B. Himself
C. Itself after pooping when it is sick
D. Themselves after pooping when they are sick

Jawaban:  
A. Herself


5. Every cat and dog may be unable to clean …
A. Herself
B. Himself
C. Itself after pooping when it is sick
D. Themselves after pooping when they are sick

Jawaban:  
C. Itself after pooping when it is sick


6. Are you okay, Heidi? Did you hurt...?
A. yourself
B. himself
C. theirselves
D. ourselves

Jawaban:  
A. Yourself


7. David was really embarassed when he had to go to the job interview with a bandage on his face. He had cut...while he was shaving.
A. yourself
B. himself
C. theirselves
D. ourselves

Jawaban:  
B. Himself


8. Do you ever talk to...? most people talk to...sometimes
A. yourself, theirselves
B. yourself, himself
C. himself, yourself
D. ourselves, herself

Jawaban:  
A. Yourself, theirselves

9. It is important for all of us to have confidence in our own abilities. We need to believe in...
A. yourself
B. himself
C. theirselves
D. ourselves

Jawaban:  
D. Ourselves


10. Steve, who is on the wrestling team, wishes...good luck before each match.
A. herself
B. himself
C. yourself
D. myself

Jawaban:  
B. Himself


11. There’s plenty of food on the table. would all of you please simply help...to the food?
A. herself
B. himself
C. yourself
D. myself

Jawaban:  
C. Yourself


12. Jennifer designed the layout...
A. yourself
B. myself
C. himself
D. herself

Jawaban:  
D. Herself


13. I cleaned the floor ...
A. myself
B. yourself
C. himself
D. herself

Jawaban: 
A. Myself
 

14. You need to practice English ...
A. myself
B. yourself
C. himself
D. herself

Jawaban:  
B. Yourself


15. He tidied the room...
A. myself
B. yourself
C. himself
D. herself

Jawaban:  
C. Himself