Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

10 Soal (Pilihan Ganda) Adjective dan Jawaban

Contoh Soal Pilgan Tentang Adjective

1. The wedding party was...
A. Comfortable
B. Large
C. Noisy
D. Fast

Jawaban:
C. Noisy


2. Harry’s motorcycle is...
A. Comfortable
B. Large
C. Noisy
D. Fast

Jawaban:
D. Fast


3. Our neighbour has a ...
A. Friendly
B. Chilly
C. Fashionable
D. Intelligent

Jawaban:
A. Friendly


4. The weather is ...
A. Friendly
B. Chilly
C. Fashionable
D. Intelligent

Jawaban:
B. Chilly


5. My new dresses are...
A. Friendly
B. Chilly
C. Fashionable
D. Intelligent

Jawaban:
C. Fashionable


6. Those students are...
A. Friendly
B. Chilly
C. Fashionable
D. Intelligent

Jawaban:
D. Intelligent


7. The village library is...
A. Useful
B. Brown
C. Fashionable
D. Intelligent

Jawaban:
A. Useful


8. My father has a...horse.
A. Useful
B. Brown
C. Fashionable
D. Intelligent

Jawaban:
B. Brown


9. He doesn’t seem... in your offer.
A. Interested
B. Interesting
C. Exciting
D. Excited

Jawaban:
A. Interested


10. The musician played an expensive violin.
A. The musician
B. Played
C. Expensive
D. Violin.

Jawaban:
C. Expensive