Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

10 Soal (Pilihan Ganda) Interrogative Pronoun dan Jawaban

Contoh Soal Pilgan Tentang Interrogative Pronoun

1. Rainbow has many colors, … color do you like?
A. Which
B. Whose
C. Who
D. What

Jawaban:  
D. What


2. There are many place here, … the post office take place?
A. Which
B. Where
C. Who
D. What

Jawaban:  
B. Where


3. My name is Rara, … your name?
A. What
B. How
C. Who
D. Where

Jawaban:  
A. What


4. ... moved my stuff?
A. Who
B. What
C. Whoever
D. What's

Jawaban:  
A. Who


5. ... is that man?
A. Who
B. What
C. Whoever
D. What's

Jawaban:  
A. Who


6. .... heard of grilled ice cream?
A. Who
B. What
C. Whoever
D. What's

Jawaban:  
C. Whoever


7. ....should I do?
A. Who
B. What
C. Whoever
D. What's

Jawaban:  
B. What


8. .... on your mind?
A. Who
B. What
C. Whoever
D. What's

Jawaban:  
D. What's


9. .... made him scream like that?
A. Whatever
B. What
C. Whoever
D. What's

Jawaban:  
A. Whatever


10. .... is better for my PC?
A. Whatever
B. Which
C. Whoever
D. What's

Jawaban:  
B. Which