Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

14 Soal (Pilihan Ganda) Noun Phrase dan Jawaban

Contoh Soal Pilgan Tentang Noun Phrase

1. The dogs prefer living in light stables
A. Prefer living
B. Living in light staples
C. The dogs prefer living
D. The dogs

Jawaban: 
B. Living in light staples


2. To text your ex-wife is disgraceful
A. To text your ex-wife
B. Your ex-wife is disgraceful
C. Your ex-wife
D. Is disgraceful

Jawaban: 
A. To text your ex-wife


3. They will hate to do such a homework
A. They will hate
B. To do such
C. To do such a homework
D. A homework

Jawaban: 
C. To do such a homework


4. She dislikes having to cut her hair
A. She dislikes
B. Having to
C. To cut her hair
D. Her hair

Jawaban: 
C. To cut her hair


5. A rare ring (silver) ...
A. A rare silver ring
B. A beautiful young lady
C. A good-looking young lady
D. A wonderful classic house

Jawaban: 
A. A rare silver ring


6. A young lady (beautiful)....
A. A rare silver ring
B. A beautiful young lady
C. A good-looking young lady
D. A wonderful classic house

Jawaban: 
B. A beautiful young lady


7. A good-looking lady (young) ...
A. A rare silver ring
B. A beautiful young lady
C. A good-looking young lady
D. A wonderful classic house

Jawaban: 
C. A good-looking young lady


8. An ugly shirt (green)...
A. An unusual cold bath
B. An ugly green shirt
C. A new big black car
D. A big silver metal box

Jawaban: 
B. An ugly green shirt


9. A classic house (wonderful)....
A. A rare silver ring
B. A beautiful young lady
C. A good-looking young lady
D. A wonderful classic house

Jawaban: 
D. A wonderful classic house


10. A brown jacket (leather) ....
A. A leather brown jacket
B. A new Indian song
C. Curly blonde hair
D. A gloomy cloudy day

Jawaban: 
A. A leather brown jacket


11. An Indian song (new)....
A. A leather brown jacket
B. A new Indian song
C. Curly blonde hair
D. A gloomy cloudy day

Jawaban: 
B. A new Indian song


12. Curly hair (blonde)....
A. A leather brown jacket
B. A new Indian song
C. Curly blonde hair
D. A gloomy cloudy day

Jawaban: 
C. Curly blonde hair


13. A cloudy day (gloomy)....
A. A leather brown jacket
B. A new Indian song
C. Curly blonde hair
D. A gloomy cloudy day

Jawaban: 
D. A gloomy cloudy day


14. A cold bath (unusual)....
A. An unusual cold bath
B. An ugly green shirt
C. A new big black car
D. A big silver metal box

Jawaban: 
A. An unusual cold bath