Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

12 Soal (Pilihan Ganda) Vocabulary dan Jawaban

Contoh Soal Pilgan Tentang Vocabulary

1. Thomas ….. the competition in a National Olimpiade. He looks very happy.
a. Jumped
b. Lost
c. Celebrated
d. Won

Jawaban:
d. Won


2. My younger brother went to dentist two days ago because his ….. were in pain.
a. Teeth
b. Ears
c. Hands
d. Fingers

Jawaban:
a. Teeth


3. Fena : Can you lend me a hand?
Rissa : Yes, of course. What can I help you?
Fena: Please, ….. these textbooks to my office.
Rissa : Yes sure, Sir.
a. Put
b. Give
c. Bring
d. Read

Jawaban:
c. Bring


4. The exam was too ….. for her. She got an A!
a. Easy
b. Expensive
c. Difficult
d. High

Jawaban:
a. Easy


5. Tina’s bicycle is broken. Tina is really …… now.
a. Charm
b. Happy
c. Sad
d. Confused

Jawaban:
c. Sad


6. My sister is a nurse. She works in Anak Bunda Hospital. She ….. every patient there.
a. Sees
b. Thinks
c. Ignores
d. Helps

Jawaban:
d. Helps


7. John : French Fries and fried chicken are my favorite foods.
Vira: Yes, I like them too. These French Fries and fried chicken are very … .
a. Salty
b. Sour
c. Delicious
d. Bitter

Jawaban:
c. Delicious


8. You can find …. in your kitchen.
a. Pillow
b. Stove
c. Television
d. Sofa

Jawaban:
b. Stove


9. My mother is a tailor. She sews and makes … .
a. Books
b. Foods
c. Chairs
d. Clothes

Jawaban:
d. Clothes


10. My father always reads ….. every morning in living room.
a. Newspaper
b. Radio
c. Computer
d. Television

Jawaban:
a. Newspaper


11. The gardener that works at my school … the grass and plants a very beautiful flower every Friday.
a. Throws
b. Plants
c. Cuts
d. Goes

Jawaban:
c. Cuts


12. Dino : When do you usually get up in the morning?
Alden : ……
a. I have breakfast with my family
b. I get up at 5 a.m.
c. I go to bed
d. I am sleepy

Jawaban:
b. I get up at 5 a.m.