Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

9 Soal (Pilihan Ganda) Personal Pronoun dan Jawaban

Contoh Soal Pilgan Tentang Personal Pronoun

1. We wanted to arrive before dinner, but...flight was delayed.
a. Its
b. Our
c. Ours
d. Your

Jawaban:
b. Our


2. This dictionary are..., and the one is mine.
a. Your
b. Yours
c. Yourself
d. You

Jawaban:
b. Yours


3. You should go to Jakarta...to meet the client.
a. Herself
b. Yourself
c. Yours
d. Herself

Jawaban:
b. Yourself


4. I have finished my project alone. I worked all night by...
a. It
b. Myself
c. Me
d. Its

Jawaban:
b. Myself


5. I get many emails. I can't read...all.
a. They
b. Them
c. Our
d. Ours 

Jawaban:
b. Them


6. Reny and … are going to visit a new born baby this weekend.
a. Me
b. Mine
c. I
d. His

Jawaban:
c. I


7. … is the cheapest watch ever sold at the store.
a. Your
b. Yours
c. You
d. Me

Jawaban:
b. Yours


8. This pink laptop case is …
a. She
b. Hers
c. Her
d. His

Jawaban:
b. Hers


9. You shouldn’t be angry with … since you’re the one who was curious.
a. Them
b. They
c. Their
d. Hers

Jawaban:
a. Them