Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

10 Soal (Pilihan Ganda) Possessive Adjective dan Jawaban

Contoh Soal Pilgan Tentang Possessive Adjective

1. Two children didn’t come to………..friend’s birthday party.
A. My
B. Their
C. His
D. Him

Jawaban:
B. Their


2. I have a cat. ……. fur color is black and white. It looks like a cow.
A. Its
B. My
C. Her
D. His

Jawaban:
A. Its


3. …mother is so tough. She is the hero of my life.
A. Its
B. My
C. Her
D. His

Jawaban:
B. My


4. Witty comes from Sulawesi island. She and…family live in Jakarta now.
A. Its
B. My
C. Her
D. His

Jawaban:
c. Her


5. Tina and Tini go to school by bus everyday…ittle brother goes to school by train because his school is so far away from the city.
A. Its
B. My
C. Her
D. Their

Jawaban:
D. Their


6. Elene never buy new dress...beautiful dresses are given by her cousins.
A. Its
B. My
C. Her
D. Their

Jawaban:
C. Her


7. They went to an amusement park with …family and friends. That was a great holiday for them.
A. Its
B. My
C. Her
D. Their

Jawaban:
D. Their


8. My brother likes playing guitar...likes listening to music.
A. Its
B. My
C. Her
D. Their

Jawaban:
B. My


9. Qiqi and Qiqo are Arabian...family are from England.
A. Its
B. My
C. Her
D. Their

Jawaban:
D. Their


10. Where is (I)….book?
A. My
B. Our
C. Her
D. Their

Jawaban:
A. My